Home » Graniet Schuren / slijpen
Is uw granieten vloer niet meer wat het was? Zit er diepe krassen in of is uw granieten vloer kaal gelopen? Wij kunnen uw vloer weer herstellen door middel van schuren of te wel graniet slijpen.

Wat is graniet schuren / graniet slijpen?

Bij deze methode voor het herstellen van graniet, wordt een klein gedeelte van de toplaag van het graniet afgeschuurd. Deze methode is daarom uitermate geschikt voor grotere krassen of beschadigingen, die niet kunnen worden behandeld met andere methodes, zoals polijsten, kristalliseren en impregneren. Het voordeel van deze methode is dat je in de nieuwe laag van het graniet komt. In deze onderlaag zijn geen vlekken, krassen of kale plekken zichtbaar. Bovendien worden bij het schuren van graniet krassen verwijderd en worden eventuele bescheiden hoogteverschillen tussen de granieten tegels weggenomen, waardoor de granieten vloer er uitziet als één geheel in plaats van een aantal lossen granieten tegels.

Granieten vloer als nieuw

Doordat er een klein gedeelte van de toplaag van het graniet af wordt geschuurd, komt het nieuw gedeelte van de steen naar boven. Aan het einde van het schuurproces van het graniet zal uw vloer meer glanzen en weer als nieuw ogen.

Gratis proefstuk en prijsopgave

30 jaar ervaring
Landelijk opererend
Stofvrije werkwijze

Bekijk werkwijze

Wij scoren een 9,3

Wij scoren een 9,3

122 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 100% beveelt aan.
Lees alle alle reviews

Werkwijze

Benieuwd naar hoe we precies te werk gaan? Goed nieuws, bij ons mag je alles weten.

werkwijze-1

01.

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
werkwijze-2

02.

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m².
werkwijze-3

03.

Wij gaan direct voor u aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!

Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder wat we nog allemaal te bieden hebben.

Aanmelden gratis proefstuk

Meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar kunt u rekenen op Granietonderhoud.nl als uw betrouwbare partner in graniet onderhoud

volledig ontzorgd!

granietonderhoud.nl ontzorgt u van A to Z. Zo zorgen wij er voor dat uw meubilair in huis kan blijven staan.

Expertise

We zijn zuinig met het woord ‘experten’, maar we zijn het wel. We leren constant bij, zodat we op de hoogte zijn van alle nieuwe trends.

Gratis proefstuk en prijsopgave?

Wij komen vrijblijvend bij uw langs, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Aanmelden

Benieuwd of wij uw vloer kunnen opknappen?

Vul hier uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.