Home » Graniet impregneren
Wilt u uw graniet beschermen en het graniet op die manier langer laten meegaan? Dan is belangrijk om uw graniet te impregneren. Door het impregneren van graniet blijft het graniet er langer mooi en verzorgd uitzien. Door het beschermende laagje wordt het intrekken van water, olie en ander vuil tegengegaan.

Hoe werkt het impregneren van graniet?

Met het impregneren van graniet wordt een zeer dun en transparant laagje aangebracht en achtergelaten op en deels in het graniet. Het laagje dat achterblijft zorgt ervoor dat vuil en water op graniet worden afgestoten. Hierdoor trekt het vuil en water minder snel in het graniet en wordt het risico op aantasting van het graniet van binnenuit beperkt.

Graniet impregneren bij Granietonderhoud.nl

Granietonderhoud.nl adviseert u om uw graniet 1 keer in de twee jaar te laten impregneren om zo het langst het mooiste resultaat te behouden.

Gratis proefstuk en prijsopgave

30 jaar ervaring
Landelijk opererend
Stofvrije werkwijze

Bekijk werkwijze

Wij scoren een 9,3

Wij scoren een 9,3

122 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 100% beveelt aan.
Lees alle alle reviews

Werkwijze

Benieuwd naar hoe we precies te werk gaan? Goed nieuws, bij ons mag je alles weten.

werkwijze-1

01.

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
werkwijze-2

02.

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m².
werkwijze-3

03.

Wij gaan direct voor u aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!

Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder wat we nog allemaal te bieden hebben.

Aanmelden gratis proefstuk

Meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar kunt u rekenen op Granietonderhoud.nl als uw betrouwbare partner in graniet onderhoud

volledig ontzorgd!

granietonderhoud.nl ontzorgt u van A to Z. Zo zorgen wij er voor dat uw meubilair in huis kan blijven staan.

Expertise

We zijn zuinig met het woord ‘experten’, maar we zijn het wel. We leren constant bij, zodat we op de hoogte zijn van alle nieuwe trends.

Gratis proefstuk en prijsopgave?

Wij komen vrijblijvend bij uw langs, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Aanmelden

Benieuwd of wij uw vloer kunnen opknappen?

Vul hier uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.