Home » Graniet polijsten
Graniet polijsten? Als het graniet slechts lichtelijk beschadigd of plaatselijk kaal is geworden, dan kunt u het beste kiezen voor het polijsten van graniet. In dit geval is het niet nodig om het graniet te schuren of slijpen. Door het polijsten van het graniet komt de glans opnieuw omhoog en zullen kleine krasjes niet meer zichtbaar zijn. Op die manier zal het graniet als nieuw ogen!

Wat is graniet polijsten?

Om het graniet glans bij te brengen en als nieuw te laten ogen, wordt bij het polijsten gebruik gemaakt van diamantenschijven of pads met steeds fijner wordend diamant. Het is dus mogelijk om zelf te bepalen in welke mate u glans wenst te hebben. Middels het polijsten van het graniet loopt dit van gezoet tot hoogglans.

Wanneer is het mogelijk uw graniet te polijsten?

Het is alleen mogelijk uw graniet te polijsten wanneer deze nog niet dermate beschadigd is. Indien er sprake is van diepere krassen dan helpt het polijsten van het graniet niet. Diepere krassen op uw graniet? Kies dan voor het schuren of slijpen van graniet.

Gratis proefstuk en prijsopgave

30 jaar ervaring
Landelijk opererend
Stofvrije werkwijze

Bekijk werkwijze

Wij scoren een 9,3

Wij scoren een 9,3

122 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 100% beveelt aan.
Lees alle alle reviews

Werkwijze

Benieuwd naar hoe we precies te werk gaan? Goed nieuws, bij ons mag je alles weten.

werkwijze-1

01.

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
werkwijze-2

02.

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m².
werkwijze-3

03.

Wij gaan direct voor u aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!

Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder wat we nog allemaal te bieden hebben.

Aanmelden gratis proefstuk

Meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar kunt u rekenen op Granietonderhoud.nl als uw betrouwbare partner in graniet onderhoud

volledig ontzorgd!

granietonderhoud.nl ontzorgt u van A to Z. Zo zorgen wij er voor dat uw meubilair in huis kan blijven staan.

Expertise

We zijn zuinig met het woord ‘experten’, maar we zijn het wel. We leren constant bij, zodat we op de hoogte zijn van alle nieuwe trends.

Gratis proefstuk en prijsopgave?

Wij komen vrijblijvend bij uw langs, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Aanmelden

Benieuwd of wij uw vloer kunnen opknappen?

Vul hier uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.