Home » Graniet kristalliseren
Wilt u uw granieten vloer of schouw weer laten glanzen en deze terugbrengen naar de oorspronkelijke staat? Dan is de beste optie om uw granieten vloer of schouw te laten kristalliseren.

Wat is graniet kristalliseren?

Het proces van het kristalliseren van graniet wijkt af van de andere behandelmethoden van graniet. Zo wordt, bij het kristalliseren van graniet, aan de hand van een poeder in combinatie met water en graniet een chemische reactie veroorzaakt. Hierdoor worden, tijdens het kristalliseren van het graniet op uw vloer of schouw, de geringe krasjes in uw graniet gevuld. Dit resulteert in een glimmende vloer.

Wanneer is het niet mogelijk graniet te kristalliseren?

Het is niet mogelijk uw graniet te kristalliseren indien er sprake is van grotere krassen en beschadigingen. Deze worden helaas niet door het kristalliseren gevuld en hierbij blijven beschadigingen of kale plekken zichtbaar. Diepere krassen op uw graniet? Kies dan voor het schuren of slijpen van graniet.

Gratis proefstuk en prijsopgave

30 jaar ervaring
Landelijk opererend
Stofvrije werkwijze

Bekijk werkwijze

Wij scoren een 9,3

Wij scoren een 9,3

122 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 100% beveelt aan.
Lees alle alle reviews

Werkwijze

Benieuwd naar hoe we precies te werk gaan? Goed nieuws, bij ons mag je alles weten.

werkwijze-1

01.

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
werkwijze-2

02.

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m².
werkwijze-3

03.

Wij gaan direct voor u aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!

Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder wat we nog allemaal te bieden hebben.

Aanmelden gratis proefstuk

Meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar kunt u rekenen op Granietonderhoud.nl als uw betrouwbare partner in graniet onderhoud

volledig ontzorgd!

granietonderhoud.nl ontzorgt u van A to Z. Zo zorgen wij er voor dat uw meubilair in huis kan blijven staan.

Expertise

We zijn zuinig met het woord ‘experten’, maar we zijn het wel. We leren constant bij, zodat we op de hoogte zijn van alle nieuwe trends.

Gratis proefstuk en prijsopgave?

Wij komen vrijblijvend bij uw langs, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Aanmelden

Benieuwd of wij uw vloer kunnen opknappen?

Vul hier uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.